top of page

Nyheder

OK Sorø bliver i 2. division!

I går lykkedes det atter OK Sorø at klare skærene i 2. division, således at vi undgik nedrykning. Vi var på en flot solskinsdag 51 tilmeldte og fik 2 afbud, således at vi kun var 49. Mod OK Roskildes hele 77 deltagere og Ballerup OK stillede med 62. Holbæk OK var lidt færre end os. På forhånd var analysen klar, vi skulle slå Holbæk og Ballerup. Holdet var stillet og besætningen optimeret – så godt vi kunne. Vi havde desuden lavet en lille plan som gik ud på at Mette og Kåre skulle løbe før alle andre var stået op, så vi kunne tage dem på sengen. 1. del lykkedes vi kom hurtigt foran 12-0 mod de andre klubber, det forspring skulle bare holdes.

Om det var det der afgjorde det Ballerup og Holbæk kunne ikke lukke hullet. Og vi vandt 128 – 107 mod Ballerup og 148 – 78 mod Holbæk, Roskilde snød os dog og slog mønt på at de stillede med 50% flere løbere og vandt – syntes jeg knebent 126 – 113.

På de enkelte baner var der flotte præstationer. Den nok flotteste var at ingen løbere klippede fejl og alle gennemførte – selv med en forstuet ankel til Kenneth, det er høj moral.

På HD10 banen viste Camille at det ikke var en tilfældighed at hun fik DM-medalje, en sikker sejr der og Noah kæmpede sig rundt med fik en flot 7nd plads.

På D8 Fik Iris og Alma vist hvad de kan – Alma fik en flot 1. plads og Iris blev kun slået af en D12 løber og 2 seniorløbere. Det var en bane vi vandt over de andre.

På H8 så vi at Mads er i storform, for den vandt han sikkert, Gustav blev kun slået af en enkelt voksen løber – men fik også gode point. Også her vandt vi over de andre klubber.

På D7 og H7 som er mellemsvære baner blev det til debut for Anne-Mette og Rasmus Stampe, som for første gang skulle prøve et rigtigt stævne, efter hvad jeg fornemmede så bliver det ikke sidste gang. Point til Anne-Mette og Melina på D7 og til Jan der var tæt på sejren på H7 sammen med Bo og Vagner der lige klemte sig ind foran Rasmus.

Så på D6 og H6. Her løb Clara og Sofie som hhv. D14 og H14 og sikrede dermed klubben maksimale ungdomspoint samt gode løbspoint. De 2 damer er sikre og hurtige.

Så kommer vores akilleshæl HD60 og HD70. Jeg ved ikke hvad de andre klubber gør der men de har flere løbere i H4/H5/D4 og D5 vi tabte sgu de baner til Ballerup og Roskilde med 7-3, 7-3, 6-3 og 7-0. Selvom Else på D4 gjorde hvad hun kunne og kom ind på en 5’te plads. I H4 drillede post 2 Madsen og han blev snydt af flere løbere der, Steen fik point og John, Jørgen, Hans-Ole og Ebbe kæmpede heroisk, men de andre var stærke. På H5 fik Henrik point og det var godt og så udspandt der sig et drama om hvem der skulle være OK Sorø næsthurtigste, men Henning fik den med 1 sek, måske fordi Ole tog den med ro i opløbet. Vi må opfordre de herrer og dame at komme på vores tirsdagstræninger.

I H3 var det Kåre som kom så og sejrede og fløj til Prag, Søren og Morten fik point, mens Jens, Kenneth, Martin og jeg tog en trøsteøl i bussen. Vi vandt den bane med 12-11, 14-7 og 11-10 solidt.

I H2 var Janus og Kasper bare stærkest, Jesper fik lige point foran Stig og Michael. Vi vandt mod Ballerup og Holbæk og tabte til Roskilde her. Fornuftigt.

På H1 havde Roskilde fløjet Andreas Boesen ind og bla. derfor vandt de den bane stort. Men André gjorde hvad han kunne for at genere dem, mens at Kenneth ofrede sig og Eskil – der var på vej til bal, viste at hans formkurve er på derop, idet at Peter og Jan H blev distanceret. Vi vandt over Ballerup og Holbæk her, selvom Thomas måtte melde forfald.

Til sidst de meget betydningsfulde damebaner D1, D2 og D3 – her var vi udfordret af at vi kun havde præcis 9 damer til 9 tællende pladser, flest i D3 (D50/D55). Hvad gør man så – man tryller 2 stk. D21 op af hatten og giver Anne og Tine lidt væske fra ungdommens kilde. Vupti. Så klarer de den på D1, for vi har jo Lærke som en gang om året løber de andre D1’ere bagud af dansen – respekt. Respekt til Tine, små 2 år med kompas og nu DM-Guld og D21-løber.

På D3 skulle Søs lige følge op på Mettes morgenløb – og Søs tvivler ofte selv, men der er sgu altid et god løb i hende, Merete kæmpede sig fint ind og banen her blev sikkert vundet.

Sidst men mest bemærkelsesværdigt D2 – her har vi unge stærke damer som ikke løbet mange år. I en teknisk skov, kuperet terræn bliver de 1, 2 og 3 på banen vi vinder 15-5, 15-6 og 15-6 vores tror jeg til dato største banesejr. Vi rejser os for Tine, Nina og Anja – flot flot løbet.